wintertrex

WinterTrex behoort tot de grootste aanbieders van wintersportreizen in Europa.

WinterTrex is uw specialist in het vinden van een skivakantie. Dankzij het aantrekkelijke aanbod is het bedrijf in slechts enkele jaren tijd een van Europa’s grootste touroperators op het vlak van skireizen geworden. Sinds 2005 biedt SnowTrex haar skireizen aan op de internationale markten, zoals in Nederland onder de naam WinterTrex, en is intussen in verschillende talen boekbaar. Boek een wintersport vakantie inclusief skipas naar bv. Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Tsjechië met gunstige voorwaarden direct bij de touroperator. In totaal kan men kiezen uit 1.500 hotels & appartementen voor uw wintersport – een uitgebreide selectie om een passende skivakantie te vinden en lekker te kunnen skiën. Vele boekbare extra’s zoals skicursussen, materiaalverhuur etc. ronden het attractieve aanbod van WinterTrex af – hier vindt elke vakantieganger de perfecte skivakantie!

[box icon=”fa-globe” color=”blue-light” url=”https://vakantiehuisjeboeken.nl/go/wintersport/wintertrexnl/”]Bezoek de website van WinterTrex.nl[/box]

WinterTrex biedt skireizen incl. skipas in meer dan 1.500 accommodaties en tot 500 plaatsen. Boekbaar zijn deze reizen in 20 verschillende landen en 15 talen. WinterTrex verkoopt een totaalpakket bestaande uit accommodatie, skipas, materiaal, lessen en verzekering – deze kunnen direct tijdens het boekingsproces erbij geboekt worden.

Bovendien kan men gebruikmaken van een van de nieuwste technologieën in de online wintersport sector. De eigens ontwikkelde skigebiedconsultant en filtermogelijkheden zoals soort van de accommodatie, geschikt voor families of beginners, wellness, vegetarische gerechten en klantenbeoordeling helpen de perfecte reis te vinden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *