Skichalets huren met all-inclusive service

Skichalets huren met all-inclusive service

Al vanaf 1993 biedt Skichalets.nl wintersportvakanties aan in een catered chalet waarbij niet alleen je verblijf is inbegrepen, maar ook inclusief is een uitgebreid ontbijt, bij terugkomst in je chalet huisgemaakte hartige of zoete après-ski hapjes, ’s avonds een versbereid driegangendiner en alle gratis en onbeperkte drankjes als wijn, bier, fris, sapjes, koffie, thee. En ook word je nog eens bij aankomst verwelkomd met feestelijke bubbels en iets lekkers erbij.

[box icon=”fa-globe” color=”blue-light” url=”https://vakantiehuisjeboeken.nl/go/wintersport/skichaletsnl/”]Bezoek de website van SkiChalets.nl[/box]

Voor elk budget een skichalet, al vanaf € 400,- p.p.p.w. en van eenvoudig tot luxe. Wintersport is vaak duur, maar in onze catered chalets ben je voordelig uit dankzij de vele standaard inbegrepen extra’s.

Bij Skichalets.nl verblijf je dus in een catered chalet met all inclusive service. Je hebt daarmee het beste van twee werelden: de gezelligheid en privacy van een eigen chalet en het gemak van de service zoals je die krijgt in hotel. Alles (h)eerlijk inclusief en géén toeslagen. Dat betekent dus relaxt onderuit op de bank voor de open haard in je eigen huis terwijl elders aan je diner wordt gewerkt en overdag sta je lekker op de piste, niet in de supermarkt om (vaak dure) boodschappen te doen. Je hoeft tijdens je vakantie je ook niet druk te maken over wie de boel opruimt, de vaatwasser moet inruimen, stofzuigen, de huishouding en de schoonmaak, want dat wordt allemaal dagelijks voor je geregeld. Da’s écht onbezorgd en optimaal genieten van je wintersport. De ideale combinatie van vrijheid, privacy en verzorging.

Waarom Skichalets.nl?

  • Betaalbare luxe door de vele inbegrepen extra’s
  • Ook per kamer te boeken, net als in een hotel
  • Ook enkele dagen te boeken, bel/mail hiervoor
  • Volgens Zoover: “Beste Catered Chalet Reisorganisatie van Nederland”
  • Enige catered chalet specialist lid SGR
  • Winnaar Zoover Awards: Gold 2015, 2014 & 2011
  • Algemene beoordeling op Zoover 2017: ’9,6′
  • Chalets in eigen beheer; kennen alle ins en outs
  • Laagste prijsgarantie, 100% sneeuwgarante bestemmingen én ervaring sinds 1993

SkiChalet.nl is aangesloten bij:
SGR


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *