ComfortVilla Villa’s Spanje

ComfortVilla – Villa Huren Costa Brava en Mallorca

Comfortvilla.com logo
Optimaal en in alle luxe in Spanje genieten van uw welverdiende vakantie? Bij Comfortvilla vindt u een exclusief aanbod van appartementen, vakantiewoningen, vakantiehuizen en luxe villa’s met privé zwembad en zeezicht. ComfortVilla verhuurt luxe villa’s en appartementen op Ibiza, Mallorca en aan de Costa Brava, omgeving Begur – Tamariu – Llafranc – Sitges – Barcelona – Pollença – Cala d’Or.

In de omgeving van Begur heeft Comfortvilla een groot en exclusief aanbod van zeer fraaie woningen. Voorzien van een privé zwembad, uitzicht op zee en een mooie tuin. Geen resorts, maar vrijstaande villa’s met veel privacy en luxe. Het aanbod is dan ook erg in trek bij het hogere marktsegment.
Dankzij een eigen kantoor ter plaatse, zijn ze in staat om hoge kwaliteit te leveren. Dit wordt zeer gewaardeerd door de gasten en die komen daarom graag terug.

De huizen van Comfortvilla staan in de heuvels rond Begur, maar ook in bijvoorbeeld Platja de Pals, Calonge en Besalú. In deze omgeving vindt u ook een groot aantal zéér mooie golfbanen.

Gasten van Comfortvilla krijgen een gratis golfpas, waarmee ze 15 tot 20% korting krijgen op een green fee.

Het aanbod van accommodaties groeit constant, waardoor ze ook in dit seizoen nog veel gasten kunnen onderbrengen.

Comfortvilla Luxe Villa's Spanje

ComfortVilla is aangesloten bij

SGR


Beoordeling ComfortVilla Villa’s Spanje

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *