comfortvilla

ComfortVilla – Villa’s huren aan Costa Brava en Mallorca

comfortvilla logo

Optimaal en in alle luxe in Spanje genieten van uw welverdiende vakantie? Bij Comfortvilla vindt u een exclusief aanbod van appartementen, vakantiewoningen, vakantiehuizen en luxe villa’s met privé zwembad en zeezicht. ComfortVilla verhuurt luxe villa’s en appartementen op Ibiza, Mallorca en aan de Costa Brava, o.a. in de omgeving Begur, Tamariu, Llafranc, Sitges,  Barcelona, Pollença, Cala d’Or.

Bezoek de website van ComfortVilla.com

In de omgeving van Begur heeft Comfortvilla een groot en exclusief aanbod van zeer fraaie woningen. Voorzien van een privé zwembad, uitzicht op zee en een mooie tuin. Geen resorts, maar vrijstaande villa’s met veel privacy en luxe. Het aanbod is dan ook erg in trek bij het hogere marktsegment.
Het aanbod van accommodaties groeit constant! Dankzij een eigen kantoor ter plaatse, zijn ze in staat om hoge kwaliteit te leveren. Dit wordt zeer gewaardeerd door de gasten en die komen daarom graag terug.

De huizen van Comfortvilla staan in de heuvels rond Begur, maar ook in bijvoorbeeld Platja de Pals, Calonge en Besalú. In deze omgeving vindt u ook een groot aantal zéér mooie golfbanen.

Gasten van Comfortvilla krijgen een gratis golfpas, waarmee ze 15 tot 20% korting krijgen op een green fee.

Comfortvilla Luxe Villa's Spanje


ComfortVilla is aangesloten bij:

sgr