FranceComfort

Boek extra voordelig uw April – Mei vakantie bij FranceComfort

De winter is bijna voorbij. Er zijn al dagen dat je de lente begint te voelen. De zon begint al warmer te worden. Nog even dan kunnen we weer lekker buiten zitten en genieten. In Frankrijk kan dat in de April – Mei vakantie al zeker wel. Heerlijk beschut op het terras van uw villa of voor het restaurant. Ga er even tussenuit, samen of met de kids.

Maak de lente nu nóg aantrekkelijker

Boek nu een heerlijke vakantie tussen 5 april en 12 mei 2019 en ontvang extra korting. Zeker, ook in de schoolvakanties krijgt u deze aantrekkelijke korting:

  • Blijft u 1 week, dan krijgt u 35%
  • Blijft u 2 weken, dan ontvangt u zelfs 40%

De volgende parken doen mee met deze actie:


FranceComfort beheert en verhuurt Franse vakantieparken die net wat meer comfort bieden dan gemiddeld. De vakantiehuizen liggen in de Dordogne, de Languedoc, de Midi Pyrénées en de Poitou-Charente en zijn luxe en comfortabel uitgerust. De vakantieparken zijn veelal voorzien van een zwembad, restaurant, wifi, tennis, speeltuin, animatie en receptie met medewerkers die Nederlands en Engels spreken. Het resort en de vakantiewoningen zijn geschikt voor mindervaliden. In de meeste gevallen is het toegestaan een hond mee te nemen. Er zijn ook altijd huizen beschikbaar die geschikt zijn voor CARA patiënten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *