DB-414 – Tamariu

Fantastisch vakantiehuis voor 10 personen in Tamariu, met privé zwembad en zeezicht, gelegen in de wijk Aigua Gelida op ongeveer 1,5 km van het strand van Tamariu.

Cristal – Tamariu

Splinternieuwe moderne luxe villa voor 8 personen in Tamariu, met privé overloop zwembad, zeezicht en rustig gelegen op 1 km van het strand.

La Casona – Tamariu

Fantasticch groot huis in het centrum van Tamariu, omgeven door een grote tuin met privé zwembad en zeezicht.

TC-311 – Tamariu

Kleurrijke en stijvol ingerichte woning voor 16 personen, met een privé zwembad, Wifi, gelegen in de rustige wijk van Aigua Gelida, bij Tamariu!

TC-240 – Tamariu

Mooie luxe moderne vakantievilla in Tamariu – Costa Brava, met privé zwembad, geschikt voor 8 personen en op loopafstand van het strand, voorzien van garage.

TC-315 – Tamariu

Moderne vakantiewoning in Tamariu voor 5 personen, met privé zwembad, airco en zeezicht gelegen in de wijk Aigua Gelida op ongeveer 1,5 km van het strand van Tamariu.

TC-801 – Tamariu

Fantastisch gelegen luxe villa bij Tamariu, met privé zwembad en zeezicht, geschikt voor 10 personen.

TC-220 – Tamariu

Schitterende nieuwe villa op nog geen 500 meter van het strand van Tamariu. Deze zeer luxe villa heeft een mooi privé zwembad, zeezicht, grote tuin.

TC-202 – Tamariu

Prachtige moderne villa voor 8 personen, gelegen in de wijk Aigua Gelida, op slechts 1,5 km van het strand en centrum van Tamariu met Airc0 en WIFI,

LOS PINOS – Tamariu

Villa met een prachtig uitzicht, gelegen bij Tamariu, op 1,2 km van het strand, voorzien van privé zwembad en geschikt voor 10 personen.