Villa Cala Mitjana – Cala d’Or

Grote villa met privé tennisbaan en prive zwembad, voor 10 personen, op loopafstand van het strand van Cala Ferrera, in het zuiden van Mallorca.

Cala d'Or Villa Maria - ComfortVilla

Villa Maria – Cala d’Or

Schitterend vakantiehuis, gelegen op een rustige plek in het zuid-oosten van Mallorca in de buurt van Santanyi, voor 12 personen en met een heerlijke grote tuin met gazon en privé zwembad.

Pessal – Cala d’Or

Een erg leuk, modern ingericht vakantiehuis voor 9 personen in de omgeving van Cala d’Or, in het oosten van Mallorca, met airco, Wifi internet en privé zwembad.

Villa Sandra – Cala d’Or

Mooie villa voor 10 personen, met privé zwembad, in Cala d’Or op Mallarca, op slechts 350 meter van het mooie zandstrand van Cala Esmeralda.

Villa Karin – Cala d’Or

Prachtige villa voor 8 personen gelegen in het achterland van Cala d’Or, zeer rustig, met privé zwembad, veel privacy en op slechts 15 km van de mooiste stranden van Mallorca.

Vista Mar – Cala d’Or

Een schitterende villa direct aan zee, met groot zwembad, airconditioning, Wifi internet en een zeer grote tuin, in het zuiden van Mallorca, in de buurt van Cala d’Or.

Villa Marina – Cala d’Or

Prachtige luxe Mallorca villa voor 8 personen, op slechts 500 meter van het zandstrand van Cala Egos in de buurt van Cala d’Or, met privé zwembad, wifi internet en airconditioning.