Villa Victoria – Begur

Spectaculaire villa voor 12 personen gelegen in een van de mooiste baaien van Begur, gebouwd op de rotsen met directe toegang tot het strand en een kleine steiger.

DB-174 – Begur

Fantastische woning gelegen in een woonwijk in de buurt van het centrum van Begur en slechts 4 km van het Aiguablava strand. Geschikt voor 5 personen, met privé zwembad en wifi internet.

Begur DB-487 - ComfortVilla

DB-487 – Begur

Exclusieve villa met modern design in Begur voor 7 personen. Met privé infinity pool, WIFI internet en air conditioning.

Begur DB-401 - ComfortVilla

DB-401 – Begur

Vrijstaande villa voor 6 personen in Begur. Met fantastisch zeezicht, privé zwembad en air conditioning.

Begur DB-076 - ComfortVilla

DB-076 – Begur

Onlangs gerestaureerd huis in het centrum van Begur, geschikt voor 6 personen. Inclusief een eigen zwembad en wifi internet.

DB-075 – Begur

Groot vrijstaand huis op loopafstand van Begur, met prive zwembad en wifi internet. Geschikt voor 8 personen.

DB-372 – Begur

Villa voor 11 personen in een rustige woonwijk, op slechts 400 meter van het strand van Sa Riera – Begur. Met privé zwembad en internet wifi.

Begur DB-244 - ComfortVilla

DB-244 – Begur

Fantastische moderne woning met uitzicht op zee, op 1,5 km van het strand van Sa Tuna. In totaal geschikt voor 10 personen, met privé zwembad en wifi internet.

Begur DB-234 - ComfortVilla

DB-234 – Begur

Onlangs gerenoveerde semi-vrijstaande woning met een spectaculair uitzicht op zee. Geschikt voor 8 personen, met privé zwembad en wifi internet.

DB-155 – Begur

DB-155 – Begur Costa Brava Prijsvoorbeeld vanaf € 950.00 Per week Very comfortable terraced house with sea views  situated only […]