Jungalow – Beeksebergen

De unieke, vrijstaande Jungalow is een Afrikaans gethematiseerde bungalow met zebra-, giraf- of luipaardprint.
Prijs vanaf €292.00 (midweek)

Kidsjungalow – Beeksebergen

De kindvriendelijke Kidsjungalow is Afrikaans gethematiseerd in giraf- of zebraprint en beschikt over een tuin met hek eromheen.
Prijs vanaf €322.00 (midweek)

Jungalow Plus – Beeksebergen

Een vrijstaande bungalow in luipaardprint. Naast meer ruimte biedt de Jungalow Plus ook meer luxe dan een gewone jungalow.
Prijs vanaf €342.00 (midweek)

Groepsjungalow – Beeksebergen

De Groepsjungalow is een ruime, vrijstaande bungalow in Afrikaanse stijl met girafprint en ligt op loopafstand van alle parkfaciliteiten.
Prijs vanaf €583.00 (midweek)

Groepsjungalow Plus – Beeksebergen

De Groepsjungalow Plus is een luxe, rustig gelegen bungalow in Afrikaanse stijl en beschikt over een privétuin of privéstrand.
Prijs vanaf €679.00 (midweek)

Chalet Plus – Beeksebergen

De Chalet Plus is een ruime, compleet ingerichte chalet die geschikt is voor vier volwassenen en één kind van 3 t/m 11 jaar.
Prijs vanaf €252.00 (midweek)

Chalet – Beeksebergen

De Chalet is een compleet ingerichte chalet en bevindt zich in een bosrijke omgeving op loopafstand van het grote Victoriameer.
Prijs vanaf €242.00 (midweek)

Blokhut – Beeksebergen

De Blokhut is een sfeervolle, eenvoudige accommodatie met centrale ligging direct aan het Wilhelminakanaal en nabij de Afrika Club.
Prijs vanaf €192.00 (midweek)

Tent Comfort – Beeksebergen

De Tent Comfort is een compleet ingerichte, comfortabele bungalowtent nabij de moderne sanitaire voorzieningen van het vakantiepark.
Prijs vanaf €178.00 (midweek)

Tent Comfort Plus – Beeksebergen

De Tent Comfort Plus is een compleet ingerichte bungalowtent en beschikt over een ruimte met een douchecabine en toilet.
Prijs vanaf €208.00 (midweek)